0 Matkakorini Yhteensä 0,00 € Lähetä varaus >
  • Matkakorissa ei tuotteita.

Kansallispuistokierros järvet: Linnansaari 2vrk

Kansallispuistokierros järvet: Linnansaari 2vrk

​Kansallispuistokierros on autoloma Suomessa. Skafur-Tour on tehnyt​ lomasuunnittelun sinulle helpoksi. Valitset vain valmiista 1,2 tai 3 päivän aktiivilomapaketeista sopivat ja siirrät nämä "rakennuspaikat" matkakoriin. Voit valita kolmesta reitistä: Järvet, Lappi ja myöhemmin myös Saaristo. Voimme varata sinulle myös Sixt vuokra-auton (jopa 9 henkilölle). Matkustatko koiran kanssa? Kysy lemmikkiystävällisiä autoja.

Linnansaaren kansallispuistoon  kuuluu satoja saaria ja luotoja Saimaalla, saimaannorpan kotivesillä. Täällä näet Saimaan järviluonto parhaimmillaan: avaria järvenselkiä, saaria, rantakallioita ja niiden takana reheviä lehtoja. Puiston pääsaarella Linnansaaressa voit kiivetä Linnavuorelle, josta voi ihailla kaunista järvimaisemaa. Lisäksi kannattaa vierailla luontokeskus Oskarissa Rantasalmella. 

Maisemasafari Linnansaaren sokkeloiseen saaristoon tehdään joko tunnelmallisella puuveneellä ajellen labyrinttimaisessa saaristossa ja nauttien kauniista järviluonnosta tai kanootilla verkkaisesti meloen. Maihin noustaan Linnansaaren pohjoisosassa ja sieltä patikoidaan ylös n. 500m Linnanvuorelle, josta voitte nähdä upeat maisemat halki kansallispuiston. Tämän jälkeen nautitaan eräeväät luonnon helmassa. Valitse joko veneretki 1-7 henkilölle 3h opastettuna suomeksi, englanniksi tai saksaksi tai melontaretki 1-14 henkilölle 5h opastettuna suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

HakoApajan Aikhituvat ovat hakorakentaja Esa Heiskasen elämäntyö. Päärakennus eli Aikhitupa on rakennettu viereisen sisäjärven pohjasta nostetuista hakohirsistä, joiden iäksi on arvioitu 1000-4000 vuotta. Savotta-Salin hirret taas ovat vanhoja tukkien uitossa käytettyjä puomeja. Aikhituvan rakennusaikana järven pohjasta nostettiin monia mielenkiintoisia esineitä, mm. Porosalmen asekätkö. Näihin ja alueen muinaishistoriaan pääset tutustumaan kesäisin näyttelytilaksi muuntuvassa tilausravintolassa. Ulkonäyttelyalueella löytyy myös katsottavaa: Korppivuoren Pirtti, Savotanraitti-näyttely sekä Savotta-sarjan myyntinäyttely (laavut, puuvajat, pöydät).

Majoitutte HakoApajan mökissä aivan sisäjärven rannalla Aikhitupa-alueella henkilömäärästä riippuen joko Louhenkolossa (2-4 hlöä) tai Kivitaskussa (3-6 hlöä). Jos ryhmä on suurempi, varataan lisäksi muita vapaina olevia mökkejä.

Jokaisella mökillä on käytettävissä 1 soutuvene, minkä lisäksi voi kokeilla kalastamista. Luvat, pelastusliivi ja virveli yhteensä 22€/vrk. Myös Saimaan puolelle on saatavilla vene perämoottorilla erillistilauksesta.

Järvisydämen matkailukeskus  sijaitsee kävelyetäisyydellä. Sieltä voit poiketa syömässä keskiaikaisravintola piikatytössä tai vuokrata Safaritalosta itsellesi kajakin (32€/yksikkö, 49€/kaksikko), kanootin (32€/2hlöä) tai jättikanootin (99€/10hlöä). 

 

LINNANSAAREN KANSALLISPUISTO KESÄ: MELOEN TAI VENEELLÄ

Majoitus:  mökkimajoitus, sis. lakanat ja siivouksen

Ruokailut:  retkieväät veneretkellä, sen sijaan aamiaistarvikkeet ja välipalat kannattaa varata itselle mukaan tai HakoApajan Näköalakahvilassa toki myös tarjolla kahvia, kahvileipää ja virvoitusjuomia. Heinäkuussa keskiviikkoiltaisin Aikhituvan terassilla paistellaan muikkuja (6€/annos) ja muurikkalettuja (4€/kpl). 

Kuljetukset:  venekuljetus tai kanootti Linnansaaren retkellä, lisäksi käytettävissä yksi soutuvene/mökki (Sisäjärvellä)

Savusauna:  saunavuoro ja uinti Ranta-Savusaunalla  

Näyttelyt:  pakettiinne kuuluu pääsylippu Aikhikylän näyttelyihin

Ohjelma: esimerkki

Saapumispäivä tiistai tai keskiviikko

  • savusauna 
  • illanviettoa ja illallista omalla mökillä, Aikhituvan terassilla tai ravintola Piikatytössä Järvisydämessä

1. päivä

  • aamiainen omalla mökillä tai kahvila-aamiainen Aikhituvan terassilla
  • 10-14.00 retki Linnansaaren kansallispuistoon joko puuveneellä tai kajakilla meloen (useita eri retkivaihtoehtoja alkaen 21€/hlö - 80€/hlö, hinta valinnan mukaan)
  • omatoimista alueeseen tutustumista joko kävellen, Sisäjärvellä soudellen tai kanootilla meloen
  • illanviettoa ja illallista omalla mökillä, Aikhituvan terassilla tai ravintola Piikatytössä Järvisydämessä

Lähtöpäivä

  • aamiainen omalla mökillä tai kahvila-aamiainen Aikhituvan terassilla
  • mökin luovutus klo 12 mennessä

 

SIJAINTI: Rantasalmi
Vaatii liikkumista omalla autolla. 

 

 

 

Kategoria Lomapaketit ja räätälöidyt lomat
Sijainti Järvi
Hinta 4pax: 256€/hlö, 8pax: 214€/hlö
Hinta lapset 4pax: 249,50€/hlö
Ryhmäkoko minimi 1
Ryhmäkoko maksimi 14
Kuukausi Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Kesto 2 vrk
Ateriat Retkieväs
Palveluntuottaja Skafur-Tour
Skafuuri Oy (=Skafur-Tour) matkanjärjestäjä
VARAA NYT! Valitse päivämäärä (vihreä=saatavana, punainen=ei saatavana) ja henkilömäärä.
Lähtöpäivä
<<
Tammikuu 2020
i
>>
Vk.
1
2
3
4
5
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
RYHMÄKOKO:
Osallistujamäärä aikuiset
Osallistujamäärä lapset 2-11 v
Sylilapset <2 v
YHTEENSÄ: 1
Valitse osallistujien määrä
Osallistujamäärä aikuiset
Osallistujamäärä lapset 2-11 v
Sylilapset <2 v
    YHTEENSÄ 1

LEMMIKKI:
Lemmikki
ERIKOISRUOKAVALIO:
Aikuista
Lasta
Sylilasta <2v
YHTEENSÄ: 0
Merkitse erityisruokavaliota noudattavien määrä
Aikuista
kasvis:
gluteiiniton:
laktoositon:
Muu, mikä?
Lasta
kasvis:
gluteiiniton:
laktoositon:
Muu, mikä?
Sylilasta <2v
    YHTEENSÄ 0

HARRASTUNEISUUSTASO:
Valitse ryhmän keskimääräinen osaamistaso
aloittelija
keskiverto
kokenut
KULJETUKSET SUOMESSA:
Tarvitsetteko kuljetuksia Suomessa?
kyllä, tarvitsemme kuljetuksen
ei, meillä on auto
LISÄTIEDOT JA -TOIVEET:
Lisätiedot ja -toiveet

Aktiviteetti (ensin Kaikki)

  Kaikki (203)   Golf (1)   Hiihto (18)   Historia & Kulttuuri (22)   Husky & Porosafarit (15)   Joulu (3)   Juhannus (1)   Kalastus (18)   Kansallispuistot (15)   Kylpylä & Hyvinvointi (11)   Mökki (34)   Nordicol (12)   Perheloma (17)   Pyöräily (12)   Revontulet (18)   Risteilyt & Purjehdus (15)   Ruokakulttuuri (21)   Sauna (33)   Seikkailu (43)   Sisäaktiviteetit (5)   Taide & Design (10)   Talviaktiviteetit (27)   Vaellus & Lumikenkäily (26)   Vesiurheilu (24)   Villieläimet & Erämaa (12)

Kuukausi

  Kaikki (203)   Tammikuu (48)   Helmikuu (51)   Maaliskuu (57)   Huhtikuu (47)   Toukokuu (77)   Kesäkuu (98)   Heinäkuu (95)   Elokuu (98)   Syyskuu (91)   Lokakuu (45)   Marraskuu (29)   Joulukuu (38)

Sijainti

  Kaikki (203)   Helsingin alue (34)   Meri (15)   Järvi (23)   Forest (37)   Lappi (42)

Ryhmäkoko min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.