0 Matkakorini Yhteensä 0,00 € Lähetä varaus >
  • Matkakorissa ei tuotteita.

Kivaa tekemistä -perhepaketti Helsinki

Kivaa tekemistä -perhepaketti Helsinki

KivaaTekemistä.fi on Skafur-Tourin yhteistyökumppani. KivaaTekemistä –perhepaketit  ovat valmiiksi suunniteltuja aktiivilomia perheille, joissa on 1-2 aikuista ja  1-3 alle 12-vuotiasta lasta.  Paketti sisältää huoneisto- tai mökkimajoituksen, aktiviteetit, tarvittavat kuljetukset ja ruokailut, jotta kaikki sujuisi mutkattomasti ja pienet seikkailijat pysyisivät hyvällä tuulella. Saapua voit joko omalla autolla tai julksilla liikennevälineillä, tarvittaessa hoidamme myös vuokra-auton tai kotimaan juna- ja bussiliput.

Lisäetu 10€/osallistuja:  Jokainen KivaaTekemistä -aktiivilomalainen saa majoituspaikkaan saapuessaan kätevän KivaaTekemistä -tuubihuivin (arvo:10€/osallistuja). 

Best Western Rantapuisto  sijaitsee Ramsinniemessä Vuosaaressa meren rannalla.  Se on entinen pankkiopisto, joka on kunnostettu hotellikäyttöön. Huoneet ovat tilavia ja jokaisesta huoneesta on merinäköala. Hotellilla on oma hiekkaranta meren rannalla ja aivan hotellin lähituntumassa sijaitsee myös melontakeskus, josta voitte vuokrata kanootin tai lähteä niin halutessanne ohjatulle melontaretkelle. Luonto hotellin ympärillä on todella kaunis. Kesällä Vuosaaresta liikennöivät saaristoalukset niin Porvooseen, Söderskärin majakalle kuin Hakaniemeenkin, minkä lisäksi metrolla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan.    

Kolmen päivän ja kahden yön seikkailuohjelma on suunniteltu perheille, joissa 1-2 aikuista ja 1-3 alle 12-vuotiasta lasta. Järjestyksen voitte valita itse varauksen yhteydessä. Mikäli joukkueenne poikkeaa mitoitetusta, ottakaa yhteys myyntiimme, niin muokataan paketista sopiva. Ensimmäiseksi kannattaa joka tapauksessa valita Suomenlinnan lasten seikkailun ajankohta.

1. Suomenlinnan lasten seikkailu  (suomeksi ti,ke,to,la klo 12 ja 15, ruotsiksi pe klo 12)
"Amiraali ja kadonnut luotsi" on historiallinen näytelmä, joka tempaa lapset (ja aikuisetkin) mukaansa. Lapset lähtevät amiraali Chapmanin avuksi etsimään luotsia, joka on kadonnut juuri, kun hänen piti lähteä ohjaamaan saaristolaivastoa merelle. Luvassa on hulmuavia helmoja ja veitsenteräviä oivalluksia sekä jännittäviä tilanteita. Etsinnät kulkevat linnoituksen kivisten muurien katveesta ja pimeistä holveista valoisiin puistoihin.

Esitys kertoo elävästi ja hauskasti Suomenlinnasta ja 1700-luvun elämästä. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Lapset eläytyvät täysillä juonen käänteisiin ja heidän nokkeluutensa ja kekseliäisyytensä on hauskaa seurattavaa. Jännitys on käsinkosketeltavaa, kun vihdoin päästään käyttämään kotoa mukaan otettuja taskulamppuja pimeässä luolassa. Lue artikkeli Sofian seikkailusta: http://kivaatekemista.fi/blog/vieraskyna-sofian-seikkailu-suomenlinnassa/

Kahvila Piperistä  saatte mukaanne piknik-korin, johon on pakattu aikuisille mozzarella-pesto sämpylät ja kahvit ja lapsille juustosämpylät ja mehu sekä kaikille joko hedelmäsalaatti tai vihannespurkki, jossa porkkanaa, omenaa ja kurkkua. Voitte itse valita nautitteko piknikin ennen vai jälkeen seikkailukierroksen. 

Suomenlinnaan ei kannata lähteä omalla autolla, minkä vuoksi pakettiinne on sisällytetty matkakortti päiväksi. Julkisen liikenteen aikataulut löydätte: http://aikataulut.reittiopas.fi/

2. Zippy -seikkailupuisto  (avoinna päivittäin klo 10-20)

Elämyksellisessä seikkailussa edetään 1-25 metrin korkeudessa puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien,kiipeilyseinien, tikkaiden, renkaiden, keinujen ja muiden tehtävien avulla. Vaikka ollaan kaupungissa, puisto levittäytyy useiden hehtaarien alueelle, ja seikkailuradat etenevät myös jylhässä aarniometsässä. Köysiseikkailupuistoista löytyy jokaiselle sopiva määrä seikkailua, sillä ratoja löytyy helpoista haastaviin. Alle 130-senttisille seikkailijoille löytyy erityinen lastenmaa, jossa selvityvät jo kävelyikäiset taaperotkin (n. 2-7v).

Jokainen seikkailija saa opastuksen turvavarusteiden käytöstä, ja pääsee harjoitteluradalla kokeilemaan  varusteiden käyttöä. Zippyssä seikkaillaan korkeimmat turvallisuusstandardit täyttävillä jatkuvilla karabiineilla, joiden käyttö on erittäin helppoa eikä vaadi ennakko-osaamista. 

Seikkailupuistoon pääsee Vuosaaresta julkisilla mutta matka kestää 1h20min, joten suosittelemme oman auton käyttämistä.  Puiston vieressä on hyvät parkkipaikat. Osoite: Huopalahdentie 28, 00380 Helsinki.

3. Korkeasaaren eläintarha (avoinna päivittäin klo 10-20)

Klassikkokohde, jonne on hotelliltanne todella helppo mennä joko autolla, metrolla tai jopa veneellä Vuosaaresta. Touko-kesäkuussa eläintarhaan syntyy paljon pentuja, joten kesällä Korkeasaaressa on erityisen paljon katsottavaa. Siellä hujahtaa helposti koko päivä. Saatte aamiaiselta mukaan retkieväät, joita voitte nauttia puistoalueilla, huonon sään sattuessa Karhulinnan evästilassa tai Amazonian aulassa. Osoite: Korkeasaari Mustikkamaanpolku 12, 00270 Helsinki

Mikäli aikaa ja energiaa on vielä jäljellä, kannattaa käydä myös Linnanäen huvipuistossa tai Heureka -tiedekeskuksessa. 

 

KIVAA TEKEMISTÄ PERHEPAKETTI HELSINKI

Majoitus: 3=2hh+lisävuode, 4=2x2hh, 5=2x2hh, toisessa lisävuode

Ruokailu: 2xaamiainen, 1xretkilounas

Kuljetukset: 1x1pvän vuorokausilippu koko perheelle (tarvittaessa lisäpäivät)

Ohjelma: esimerkki

1. saapumispäivä: Korkeasaari (mikä aika vain)

2. Suomenlinna/lastenkierros: klo 12 tai klo 15

3. Zippy -seikkailupuisto klo 10 tai 11

Sijainti: Helsinki
Rautatieasema ja bussiasema: Helsinki
 

 

Kategoria Lomapaketit ja räätälöidyt lomat
Sijainti Helsingin alue
Hinta 2+1=5491,50€/ 2+2=640€/ 2+3=705€
Ryhmäkoko minimi 3
Ryhmäkoko maksimi 5
Kuukausi Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Ajoitus (jos tekstisisältö) valittavissa 26.6.-9.8. (9.6.-25.6. myös mahdollinen, hinta hieman muuttuu)
Kesto 2 vrk
Ateriat Puolihoito: aamiainen+lounas
Majoitus Huoneisto, jossa oma keittiö
Palveluntuottaja Skafur-Tour
Skafuuri Oy (=Skafur-Tour) matkanjärjestäjä
VARAA NYT! Valitse päivämäärä (vihreä=saatavana, punainen=ei saatavana) ja henkilömäärä.
Lähtöpäivä
<<
Helmikuu 2020
i
>>
Vk.
5
6
7
8
9
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
RYHMÄKOKO:
Osallistujamäärä aikuiset
Osallistujamäärä lapset 2-11 v
Sylilapset <2 v
YHTEENSÄ: 3
Valitse osallistujien määrä
Osallistujamäärä aikuiset
Osallistujamäärä lapset 2-11 v
Sylilapset <2 v
    YHTEENSÄ 3

LEMMIKKI:
Lemmikki
ERIKOISRUOKAVALIO:
Aikuista
Lasta
Sylilasta <2v
YHTEENSÄ: 0
Merkitse erityisruokavaliota noudattavien määrä
Aikuista
kasvis:
gluteiiniton:
laktoositon:
Muu, mikä?
Lasta
kasvis:
gluteiiniton:
laktoositon:
Muu, mikä?
Sylilasta <2v
    YHTEENSÄ 0

HARRASTUNEISUUSTASO:
Valitse ryhmän keskimääräinen osaamistaso
aloittelija
keskiverto
kokenut
KULJETUKSET SUOMESSA:
Tarvitsetteko kuljetuksia Suomessa?
kyllä, tarvitsemme kuljetuksen
ei, meillä on auto
LISÄTIEDOT JA -TOIVEET:
Lisätiedot ja -toiveet

Aktiviteetti (ensin Kaikki)

  Kaikki (201)   Golf (1)   Hiihto (18)   Historia & Kulttuuri (21)   Husky & Porosafarit (15)   Joulu (3)   Juhannus (1)   Kalastus (18)   Kansallispuistot (15)   Kylpylä & Hyvinvointi (11)   Mökki (34)   Nordicol (12)   Perheloma (17)   Pyöräily (11)   Revontulet (17)   Risteilyt & Purjehdus (15)   Ruokakulttuuri (21)   Sauna (33)   Seikkailu (41)   Sisäaktiviteetit (5)   Taide & Design (10)   Talviaktiviteetit (27)   Vaellus & Lumikenkäily (26)   Vesiurheilu (24)   Villieläimet & Erämaa (12)

Kuukausi

  Kaikki (201)   Tammikuu (48)   Helmikuu (50)   Maaliskuu (56)   Huhtikuu (47)   Toukokuu (77)   Kesäkuu (97)   Heinäkuu (94)   Elokuu (97)   Syyskuu (90)   Lokakuu (44)   Marraskuu (29)   Joulukuu (38)

Sijainti

  Kaikki (201)   Helsingin alue (34)   Meri (14)   Järvi (23)   Forest (37)   Lappi (41)

Ryhmäkoko min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.