0 Matkakorini Yhteensä 0,00 € Lähetä varaus >
  • Matkakorissa ei tuotteita.

Meistä

Miten Skafur-Tour sai alkunsa?

Isoäitini, joka oli syntynyt 1800-luvulla, käytti sanaa ”skafuuri”. Skafuuri oli jonkinlainen lipasto. Sana on todennäköisesti peräisin venäjän kielen sanasta ”шкаф” kuten moni muukin sana suomen kielessä. Isoäitini oli taitava taikomaan kiehtovia esineitä ”skafuuristaan”.

Toivon pystyväni tekemään saman. Esittelemään kiinnostavia palveluita, jotka mahdollistavat uuden kokemisen. Innostavat kokeilemaan kokonaan uutta lajia tai lempiharrastusta täysin uudessa ympäristössä. Kokemaan täydellisen hiljaisuuden tai kihelmöivän jännityksen.

Kuinka nauttia Suomesta eniten?

Suomi on vastakohtien maa. Meillä on kylmää talvisin ja lämmintä kesäisin. Ihmiset näyttävät etäisiltä mutta ovat lämminsydämisiä.

Voit laskea sen varaan, että kaikki toimii mutta joskus on vaikea keksiä ja järjestää tekemistä, ellet ole suunnitellut ja varannut sitä hyvissä ajoin etukäteen.  

Keväällä 2013 idea uudenlaisesta matkatoimistosta sai alkunsa. Online-matkatoimisto, joka toisi helposti matkailijan saataville erilaiset aktiviteetit, aktiivilomat, tapahtumat ja juhlat. Myös omatoimilomailijoille ja ryhmille, jotka varaavat itse lentonsa tai liikkuvat omalla tai vuokra-autolla.

Luo oma matkasuunnitelma ryhmällesi

Käytä tuoteryhmäsivuita löytyvää aktiviteettihakua ja etsi seurueellesi sopivaa tekemistä. Paketit ovat usein sitä edullisempia, mitä useampia osallistujia on. Meillä on tarjolla niin lyhyitä retkiä ja harrastusmahdollisuuksia kuin kaiken sisältäviä, lomapaketteja. Olemme henkilökohtaisesti vierailleet kaikissa itse myymissämme kohteissa ja tiedämme, että niiden varustelu ja palvelu vastaavat kriteerejämme. Huomaa, että mikä tahansa matkapaketti voidaan helposti räätälöidä sinulle tai ryhmällesi sopivaksi.

Voit lisätä palveluita matkakoriin ja rakentaa itsellesi matkasuunnitelman, jonka näet myös aikatauluna tai google-kartallla. Voit tallentaa matkasuunnitelman ja lähettää sen linkkinä kanssamatkustajillesi ja pyytää meitä tarkistamaan saatavuuden helposti lähettämällä meille tilauspyynnön ja lisätoiveenne. Lue lisää ostoprosessista: http://skafur-tour.fi/fi/miten-tehda-tilaus

Maksa kaikki varauksesi kerralla

Riippumatta tilaamiesi palveluiden määrästä, saat kaikesta yhden sähköisen laskun, jonka maksat yhdessä tai kahdessa erässä riippuen laskun loppusummasta ja tilusajankohdasta.

Sinulle toimitetaan tarvitsemasi dokumentaatio sähköisesti. Olemme taustatukena matkaillessasi Suomessa ja autamme tarvittaessa.

Tutustu tarjontaamme, joka kasvaa koko ajan ja muuttuu viikoittain!

Riitta Kiukas, 
Skafuuri Oy

 

Aktiviteetti (ensin Kaikki)

  Kaikki (203)   Golf (1)   Hiihto (18)   Historia & Kulttuuri (22)   Husky & Porosafarit (15)   Joulu (3)   Juhannus (1)   Kalastus (18)   Kansallispuistot (15)   Kylpylä & Hyvinvointi (11)   Mökki (34)   Nordicol (12)   Perheloma (17)   Pyöräily (12)   Revontulet (18)   Risteilyt & Purjehdus (15)   Ruokakulttuuri (21)   Sauna (33)   Seikkailu (43)   Sisäaktiviteetit (5)   Taide & Design (10)   Talviaktiviteetit (27)   Vaellus & Lumikenkäily (26)   Vesiurheilu (24)   Villieläimet & Erämaa (12)

Kuukausi

  Kaikki (203)   Tammikuu (48)   Helmikuu (51)   Maaliskuu (57)   Huhtikuu (47)   Toukokuu (77)   Kesäkuu (98)   Heinäkuu (95)   Elokuu (98)   Syyskuu (91)   Lokakuu (45)   Marraskuu (29)   Joulukuu (38)

Sijainti

  Kaikki (203)   Helsingin alue (34)   Meri (15)   Järvi (23)   Forest (37)   Lappi (42)

Ryhmäkoko min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.