0 Matkakorini Yhteensä 0,00 € Lähetä varaus >
 • Matkakorissa ei tuotteita.

Tutustu tiimiin

 • Riitta Kiukas
  Riitta Kiukas CEO, perustaja, asiakaspalvelu suomi, englanti,ruotsi, venäjä +358 45 1738979, skype: skafur.finnish

  Markkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa tekemistä, myös matkoilla.Ihminen, jonka mielestä uuden oppiminen, kokeminen ja kokeileminen antavat niin paljon. Suomi on monipuolinen, mielenkiintoinen ja turvallinen ympäristö kokeilla vaikka uutta urheilulajia tai hidastaa vähän ja lähteä luontoon. 

  Riitta, mitä aktiiivinen elämä sinulle merkitsee? Se tarkoittaa liikuntaa, tasapainoista elämää ja sitä, että voin viettää mukavia hetkiä ystävieni ja perheeni kanssa.

 • Joseann Freyer-Lindner
  Joseann Freyer-Lindner Saksankielinen asiakaspalvelu , +358 9 231 63 098, skype: skafur.german

  Berliinitär sydämeltään, virallisesti suomalainen. Monien tutkintojen nainen, joka asuttuaan perheineen 11 vuotta Suomessa toimii nyt matkaoppaana ja kääntäjänä. Marco Polon Suomen matkaoppaan kirjoittaja toivoo löytävänsä sellaisia "matkailun helmiä", jotka patsi vastaavat saksalaisten laatuvaatimuksia, myös tarjoavat aidon suomalaisen elämyksen.

  Joseann, mitä aktiivinen elämä sinulle merkitsee? Ainakin yhtä ahaa-elämystä ja yhtä uutta suomen kielen sanaa per päivä. Sitä, että tekee jonkun onnelliseksi. Kiitollisuutta luonnon ja elämän antimista. 

 • Päivi Romo
  Päivi Romo Graafinen suunnittelija, partneri, visualisti, skype: skafur.picture

  AD, graafinen suunnittelija tai visualisti. Kaikissa muodoissaan. Utelias uudelle. Perinteitä kunnioittaen. Onnistumisista motivoitunut. Tiimityöskentelijä. Rakastaa liikettä, koska liike on ikuista. Kuten myös rytmi.Valot ja varjot elämässä. Kontrastit. Elämä on suuri seikkailu, jossa on niin paljon ihmeteltävää - ja aina uutta opittavaa.

  Päivi mitä aktiivinen elämä sinulle merkitsee? Se tarkoittaa yhteisöllisyyttä, yhdessä toimimista. Kaiken elävän ja kauneuden kunnioittamista.

Aktiviteetti (ensin Kaikki)

  Kaikki (203)   Golf (1)   Hiihto (18)   Historia & Kulttuuri (22)   Husky & Porosafarit (15)   Joulu (3)   Juhannus (1)   Kalastus (18)   Kansallispuistot (15)   Kylpylä & Hyvinvointi (11)   Mökki (34)   Nordicol (12)   Perheloma (17)   Pyöräily (12)   Revontulet (18)   Risteilyt & Purjehdus (15)   Ruokakulttuuri (21)   Sauna (33)   Seikkailu (43)   Sisäaktiviteetit (5)   Taide & Design (10)   Talviaktiviteetit (27)   Vaellus & Lumikenkäily (26)   Vesiurheilu (24)   Villieläimet & Erämaa (12)

Kuukausi

  Kaikki (203)   Tammikuu (48)   Helmikuu (51)   Maaliskuu (57)   Huhtikuu (47)   Toukokuu (77)   Kesäkuu (98)   Heinäkuu (95)   Elokuu (98)   Syyskuu (91)   Lokakuu (45)   Marraskuu (29)   Joulukuu (38)

Sijainti

  Kaikki (203)   Helsingin alue (34)   Meri (15)   Järvi (23)   Forest (37)   Lappi (42)

Ryhmäkoko min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.