0 Matkakorini Yhteensä 0,00 € Lähetä varaus >
 • Matkakorissa ei tuotteita.

Varausehdot

Varausehdot/Skafur-Tour

Seuraavia ryhmämatkaehtoja sovelletaan kaikkiin Skafuuri Oy:n myymiin palveluihin. Saatuasi varausvahvistuksen nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi. Tutustu ehtoihin huolellisesti.

1.Sopimus

Tehtyäsi varauspyynnön tarkistamme saatavuuden ja lähetämme sinulle tarjouksen hyväksyttäväksi. Mikäli emme pysty toteuttamaan varaustasi juuri haluttuun ajankohtaan tai halutulla tavalla, lähetämme sinulle vasta- tarjouksen.  Sopimus matkapalvelun ostosta syntyy vasta, kun varausmaksu on maksettu. 

2.Vakuudet

Olemme saaneet Kuluttajavirastolta oikeuden toimia matkanjärjestäjänä ja –välittäjänä. Rekisteritunnuksemme on: 2465/14/Mj,Mv.

Yrityksemme on Valmismatkarekisterissä, mikä tarkoittaa sitä, että olemme turvanneet matkustajien meille maksamat ennakkomaksut. Mikäli yrityksemme joutuisi selvitystilaan, meille saapuneet maksut korvattaisiin tästä summasta.

Valmismatkarekisterissä olevat yritykset (yrityksemme nimi rekisterissä on Skafuuri Oy)voit tarkistaa: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/matkatoimistorekisteri/

3.Maksaminen

Matka maksetaan seuraavasti, kun varaus on vahvistettu

 • yli 60 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää: 30% matkan hinnasta heti, loput 45 vrk ennen
 • alle 60 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää tai tilauksen loppusumma alle 500€: 100% matkan hinnasta hinnasta heti

Räätälöidyt tuotteet: 

Skafuuri Oy/Skafur-Tour veloittaa räätälöitävistä, yli 3 vrk;n tuotteista 50€ suunnittelumaksun jokaiselta matkapäivältä, esimerkiksi 5vrk matkan suunnittelu maksaisi 250€. Tämä maksu veloitetaan ennen suunnittelun aloittamista ja se lasketaan osaksi matkaa, mikäli matka toteutetaan. Mikäli matkaa ei toteuteta, myöskään suunnittelumaksua ei palauteta. HUOM! Suunnittelumaksua ei sovelleta meiltä valmiina löytyviin matkapaketteihin.    

4.Peruutukset

Sopimuksen tekopäivä on se päivä, jolloin varausmaksu maksetaan. Peruutuspäivä on se päivä, jona Skafur-Tour on saanut tiedon peruutuksesta.Varaaja vastaa ryhmänsä osalta siitä, että peruutus on toimitettu Skafur-Tourille ajoissa.

Sopimusehtomme riippuvat ostetusta palvelusta. 

Matkan tilaaja voi kuluitta peruuttaa ryhmästä 20% viimeistään 60 vrk ennen matkan alkamispäivää, mikäli minimiosallistujamäärä edelleen täyttyy. Matkanjärjestäjällä on tällöin oikeus hinnoitella matka uudelleen uutta osallistujamäärää vastaavaksi.

Koko ryhmä voi peruuttaa varauksensa seuraavin ehdoin:

Yli 10 hengen ryhmä tai räätölöity matkapaketti:

 • vähintään 45 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää         50€/matkapäivä, esim. 3 vrk matkasta 150€
 • 22-44 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                    50%
 • 8-21 vrk ennen matkan alkamispäivää                                30%
 • alle 7 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                   100%

Valmis matkapaketti tai matkapakettien yhdistelmä (alle 10 hlöä):

 • vähintään 45 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää         50€
 • 22-44 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                    30%
 • 8-21 vrk ennen matkan alkamispäivää                                50%
 • 4-7 vrk ennen matkan alkaista                                             75%
 • alle 3 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                   100%

Aktiviteetti tai aktiviteetipaketti alle 24h (tai enemmän, jossa ei majoitusta eikä kulkuvälinettä)/yli 10 hlöä

 • vähintään 22 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää            50€
 • 7-21 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                         50%
 • alle 7 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                     100%

Aktiviteetti tai aktiviteetipaketti alle 24h (tai enemmän, jossa ei majoitusta eikä kulkuvälinettä)/alle 10 hlöä

 • vähintään 22 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää            0€
 • 7-21 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                         50%
 • alle 7 vrk ennen matkan alkamispäivämäärää                     100%

Poikkeus 1 / Jäänmurtaja Sampo-risteily joko aktiviteettina tai osana matkapakettia 

 • yli 2kk ennen risteilyä                                                              0€ 
 • vähemmän kuin 2kk ennen risteilyä                                        100%

Poikkeus 2 / Lomasesongin majoitus (esim. 15.12.-6.1.) 

 • yli 2kk ennen matkaa                                                                0€
 • vähemmän kuin 2kk ennen matkaa                                         100%

Myös näissä poikkeustapauksissa voit perua matkan:

 • suuria muutoksia matkajärjestelyissä
 • hengenvaaralliset olosuhteet matkakohteessa (ulkoministeriön matkailusuositukset)
 • matkan ajankohdan muutos
 • vakava virhe matkatuotannossa

Lue lisää: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/matkustaminen-ja-liikenne/valmismatka/lainsaadanta-ja-valmismatkaehdot/

5.Osallistujalista

Ryhmän lopullinen osallistujalista huonejakoineen, lähtöpaikkoineen ja muine erityistoivomuksineen on toimitettava 4 vkoa ennen matkan alkua osoitteeseen: sales@skafur-tour.fi. Sama koskee muita erikoistoiveita kuten ruokavalioita. 

6.Hinta

Hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka mainitaan matkatarjouksessa tai -vahvistuksessa. Toimistokulut ovat 16€/tilaus. 

7.Yritysasiakkaat

Arvonlisäverot sisältyvät matkan hintaan ja ne peritään Suomen verohallituksen ohjeiden mukaisesti. Yritysasiakkaille, jotka ovat ilmoittaneet meille ALV-tunnuksensa, toimitamme ALV-eritellyn matkatarjouksen ja –vahvistuksen.

8.Matkustusasiakirjat

Tarvittavat matkaliput, majoitusvahvistukset, pääsyliput yms. toimitetaan matkan tilaajalle 7-14 vrk ennen matkan alkua sähköpostitse tai matkapuhelimeen. Mikäli matka on ostettu vähemmän kuin 7 päivää ennen toteutusta, asiakirjat toimitetaan viipymättä.

9.Matkan toteutuminen ja ryhmän koon vaikutus hintaan

Tapahtuman/matkan järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko matka, mikäli minimiosallistujamäärä ei ole koossa 60 pvää ennen matkan lähtöpäivää tai kyseessä force majeure (tyypillisesti sääolosuhteet). Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan rahat ellei sovita uudesta tapahtuman/matkan ajankohdasta.

10.Matkavakuutus

Asiakas huolehtii itse siitä, että hänellä on tarvittava, Suomessa voimassaoleva ja valitun harrastuksen kattava matkavakuutus.

11.Muutokset

Skafur-Tour ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista. Tapahtuman/matkanjärjestäjä varaa oikeuden tehdä pieniä muutoksia ja tarkennuksia matkaohjelmaan. 

12.Passi, viisumi ja rokotukset

Osallistujat vastaavat itse passin, viisumin ja rokotusten hankkimisesta.

13.Valitukset

Matkaa koskevat valitukset ja huomautukset tulee tehdä välittömästi valituksen aiheen ilmaannuttua osoitteeseen: sales@skafur-tour.fi tai soittamalla numeroon +358 45 173 8979. Useimmissa tapauksissa virhe voidaan korjata saman tein. Mikäli meitä ei informoida tällaisesta tapauksesta matkan aikana, emme ole siitä vastuussa myöskään matkan jälkeen.

Vahingonkorvausvaatimukset on aina tehtävä kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään 1kk matkan päättymisen jälkeen. Skafuuri Oy sitoutuu vastaamaan 1kk aikana vahingonkorvausvaatimuksen saapumisesta.

14.Vahingonkorvausvastuun rajoittaminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan matkanjärjestäjälle kohteelle aiheuttamansa vahingot. Varaaja on vastuussa myös muista henkilöistä sekä heidän aiheuttamastaan vahingosta varauksen aikana.

Matkanjärjestäjän kokonaisvastuu kuljetukseen liittyvässä vahingossa määräytyy siten, kuin kyseisestä kuljetuksesta ilma-aluksessa annetussa laissa, ilmakuljetussopimuslaissa tai ilmakuljetuslaissa sekä kansainvälisiä rautatiekuljetuksia koskevassa yleissopimuksessa.

Muilta osin noudatetaan Yleisiä valmismatkaehtoja. Palveluntarjoaja ja Skafur-Tourin rooli palvelusssa on eritelty jokaiselta tuotesivulta löytyvässä faktalaatikossa.

Tervakoskella 1.7.2018

Aktiviteetti (ensin Kaikki)

  Kaikki (201)   Golf (1)   Hiihto (18)   Historia & Kulttuuri (21)   Husky & Porosafarit (15)   Joulu (3)   Juhannus (1)   Kalastus (18)   Kansallispuistot (15)   Kylpylä & Hyvinvointi (11)   Mökki (34)   Nordicol (12)   Perheloma (17)   Pyöräily (11)   Revontulet (17)   Risteilyt & Purjehdus (15)   Ruokakulttuuri (21)   Sauna (33)   Seikkailu (41)   Sisäaktiviteetit (5)   Taide & Design (10)   Talviaktiviteetit (27)   Vaellus & Lumikenkäily (26)   Vesiurheilu (24)   Villieläimet & Erämaa (12)

Kuukausi

  Kaikki (201)   Tammikuu (48)   Helmikuu (50)   Maaliskuu (56)   Huhtikuu (47)   Toukokuu (77)   Kesäkuu (97)   Heinäkuu (94)   Elokuu (97)   Syyskuu (90)   Lokakuu (44)   Marraskuu (29)   Joulukuu (38)

Sijainti

  Kaikki (201)   Helsingin alue (34)   Meri (14)   Järvi (23)   Forest (37)   Lappi (41)

Ryhmäkoko min.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.