Siirry sisältöön
70,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuinen70,00 €
  • lapsi alle 2v. 2:n maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi0,00 €
  • Lapsi alle 10v50,00 €
  • 2 lasta, alle 10v, yhteispituus max 260 cm100,00 €
  • 3 lasta, alle 10v, yhteispituus max 260 cm110,00 €
70,00 €
50,00 €
100,00 €
110,00 €
Varaa

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Vietä elämyksellinen päivä Salmensuun  hereford lehmien ja lampaiden seurassa, yön vietät leijuen puussa. Luonnon rauha,Salmensuun Hereford luomupihvikarjatila ja leijuva yö luovat ainutlaatuisen irtioton arjen hulinasta. Pakkaat mukaasi vain oman makuupussin.

Salmensuun ympäristössä vietät päivän nauttien lehmien ja lampaiden päivää seuraillen. Saatat nähdä myös karitsoja ja vasikoita, lampaiden ja lehmien "vauvoja". Sekä isoja sonneja, urospuolisia nautaeläimiä. Yön leijut puihin kiinnitetyssä tentsile-teltassa. Tila tarjoaa oman lihatiskin antimista herkullisen lihalautasen paikallisten kasvisten kera. Tentsileessä on kolme aitoa lampaantaljaa. Talja pitävät viileänä yönä alhaalta tulevan kylmyyden poissa ja kesähelteellä viilentävät. Tarvitset mukaasi vain oman makuupussin ja tyynyt,jos niin haluat.

Salmensuussa on ulkohuussi, pihakatos ja grilli, LihaLuukku (naudanlihan itsepalvelukioski) sekä loppuviikkoisin palveleva Lihapuoti.

Majoittautuminen 3 hlön Safari stringray tentsilessä.  Majoitteen maksimi sallittu paino on 400kg. Tenstileeseen mahtuu 2 aikuista, kaksi tai kolme pientä lasta, joiden yhteismitta ei ylitä 260cm. Tai vaihtoehtoisesti 3 aikuista. 

Isommalle porukalle: Meillä on mahdollisuus tuoda toinen 3 hlön tentsile majoituspaikkaan. Tiedustele tämän saatavuutta.

Tentsilelle saavutaan Salmensuun tilalle Laanilantie 70, 21570 Sauvo (parkkipaikka) Paikkipaikalta ohjataan tentsileelle. 

Tentsile on vapaana saapumispäivänä klo 15 alkaen. Ilmoitathan varausta tehdessä arvioidun saapumis -aikanne.

Tentsile luovutetaan lähtöpäivänä kello 12 mennessä.

Saunavuoro on mahdollista varata erikseen. Tiedustele saatavuutta sähköpostilla tai puhelimitse.

Salmensuussa on paljon hiekkateitä, joissa on mukava liikuskella ja käydä useilla eri lautumilla eläimiä katselemassa. Kohdetta ei suositella vaikeasti liikuntarajoitteisille. 

Erityistoiveita: Pyydämme ilmoittamaan etukäteen varausta tehdessä. Viimeistään 10 vrk ennen saapumistanne tehdyt toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Alueella on roskaton majoittautuminen. Mitä tuot mukanasi, viet mennessäsi. Kunnioitetaan luontoa ja kerätään omat jätteet mukaan.

Lisätiedot: info@grelsbole.fi  tai puhelimitse 044-5330701

 

Lisätietoja majoituspaikasta:https://www.salmensuu.com/

Markkinoijan tietosuojaseloste: https://www.grelsbole.fi/tietosuojakaytanto/

Jokamiehenoikeude: http://www.luontoon.fi/jokamiehenoikeudet

Pidätämme oikeuden muutoksiin.