Siirry sisältöön
Alkaen 1485,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

aQuablue markus.vikman@aquablue.fi +358 45 670 6730 Y-tunnus: 0970770-7 Kauppiaan ehdot

Lagoon-katamaraani soveltuu hyvin vaativaankin makuun ja tarjoaa osallistujille unohtumattomia luksuselämyksiä Helsingin lähisaaristossa. Veneessä on ylelliset tilat johtoryhmän ja tiimien kick offeihin, asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan incentive tilaisuuksiin. Vene soveltuu hyvin myös merkkipäivien ja saavutettujen tavoitteiden juhlistamiseen kuplivan juoman kera merellisessä Helsingissä.

Katamaraanin kulku on vakaata ja tasaista, eikä osallistujien tarvitse olla huolissaan veneen keinumisesta tai merisairaudesta. Vene on myös hyvin katettu, joten kannella voi oleskella ja ruokailla myös sateen sattuessa.

Jokainen osallistuja voi tahtotilansa mukaan osallistua veneen operointiin. Kokenut kipparimme opastaa purjeitten nostossa, veneen ohjaamisessa ja rantautumisen manöövereissä.

Purjehduksen kruunaa hyvä ruoka. Nauttikaa yhdessä runsas aamiainen, kevyitä cocktailpaloja tai runsas illallinen. Voitte varata ruokailun veneen varauksen yhteydessä tai myöhemmin valisemalla mieluisenne menun ohesta. Voitte tuoda veneeseen omat alkoholijuomat tai halutessanne voimme hankkia teille juomia toiveidenne mukaan.

Osallistujamäärä

Matkustajamäärä 23 henkilöä plus miehistö.

Hinnasto

Purjehdus 2 tuntia 1350€ / Alv0

Lisätunnit 350€ / Alv0

 

 

  • Lähtöpaikka Katajanokan kupeessa - Purjehdus lähtee Kanavaranta 7:stä tai erikseen sovitusta muusta paikasta
  • Väljät sisätilat - Katamaraanilla on tilaa kokoustaa ja syödä joko ulkona tai sisällä
  • Joogapurjehdus kesältä 2020 - Kuumana kesäpäivänä kaikki osallistujat mahtuvat kannelle
  • Saaripysähdys - Matkan aikana on mahdollista poiketa jollain saarista