Go to content
€2400.00 / 4 h
Price includes 12 persons.
Reserve

Merchant

Aquablue markus.vikman@aquablue.fi +358 45 670 6730 Company id: 0970770-7 Merchant terms

Lagoon-katamaraani soveltuu hyvin vaativaankin makuun ja tarjoaa osallistujille unohtumattomia luksuselämyksiä Helsingin lähisaaristossa. Veneessä on ylelliset tilat johtoryhmän ja tiimien kick offeihin, asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan incentive tilaisuuksiin. Vene soveltuu hyvin myös merkkipäivien ja saavutettujen tavoitteiden juhlistamiseen kuplivan juoman kera merellisessä Helsingissä.

Katamaraanin kulku on vakaata ja tasaista ja osallistujien ei tarvitse huolehtia veneen keinumisesta tai merisairaudesta. Vene on myös hyvin katettu, joten kannella voi oleskella ja ruokailla myös sateen sattuessa.

Jokainen osallistuja voi tahtotilansa mukaan osallistua veneen operointiin. Kokenut kipparimme opastaa purjeitten nostossa, veneen ohjaamisessa ja rantautumisen manöövereissä.

Purjehduksen kruunaa hyvä ruoka. Nauttikaa yhdessä runsas aamiainen, kevyitä cocktailpaloja tai runsas illallinen. Voitte varata ruokailun veneen varauksen yhteydessä tai myöhemmin valisemalla mieluisenne menun ohesta. Voitte tuoda veneeseen omat alkoholijuomat tai hankimme teille juomia toiveidenne mukaan.

 

 

  • Auringonlaskun aikaan merellä
  • Auringonlaskun aikaan merellä
  • Lähtöpaikka Katajanokan kupeessa - Purjehdus lähtee Kanavaranta 7:stä tai erikseen sovitusta muusta paikasta
  • Väljät sisätilat - Katamaraanilla on tilaa kokoustaa ja syödä joko ulkona tai sisällä
  • Joogapurjehdus kesältä 2020 - Kuumana kesäpäivänä kaikki osallistujat mahtuvat kannelle
  • Saaripysähdys - Matkan aikana on mahdollista poiketa jollain saarista