Siirry sisältöön
Alkaen 85,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Tämä aikuisille, lapsille, ryhmille. Myös erityisesti henkilöille tai -ryhmille 

 

Varaukset puhelimitse 044-5330701 tai sp info@grelsbole.fi

Hinnoittelu: 4-12 hlön perhe tai ryhmä 85e/hlö aikuiset,  75e/ lapset alle 12 v.

3 hlön perhe tai ryhmä 90e/hlö aikuiset 70e/lapsi.

2 hlöä 180e/2hlöä.

1 hlö 180e 

Grelsbölessä teitä vastassa on talon emäntä Miia sekä viheriöllä vuohet Artturi ja Akseli emäntänsä Johannan kanssa. Johanna esittelee vuohet ja jokainen voi tutustua jo
tässä niihin.

Lähdetään yhdessä vuohien kanssa kulkemaan luontopolkua, kapeaa metsäistä polkua kohti Tentsilemäkeä. 

Matkalla pysähdytään kuuntelemaan tarinoita vuohista ja Johanna kertoo miten hän tutustui Muistajanaisen tarinaan. Kuullaan vanhoista perinteistä ja tarinoita ihmisen luontosuhteesta Muistajanaisen näkökulmasta. Matkalla on pieniä tehtäviä. Saadaan silitellä vuohia ja antaa niille herkkupaloja.  

Tentsilemäellä vastassa on tilan emäntä Miia. Jokaisella varmasti on retken jälkeen jo nälkä. Muistajanainen ja vuohet hyvästellään tässä kohdin. Laavulla on eväskori täynnä herkkuja. Nautitaan luonnosta, luonnon äänistä ja nuotion loimusta. Syödään kaikessa rauhassa. Tämän jälkeen siirrytään tutustumaan tentsileihin. 

Luontopolun varrella on erilaisia tehtäviä. Tehtävät saat emännältä. Tehtävälapun palauttaneet saavat pienen yllätyspalkinnon.

Iltana on vapaamuotoista oleskelua. Voit mm. kiertää luontopolun, pulahtaa uimaan tai muuten vaan nauttia ja oleilla. Hakea autolta yöpymisvarusteet jne, mikäli et ole meiltä vuokrannut makuupusseja.

Aamulla nautitaan Grelsbölen emännän tuhti aamupala. Sisältäen tilan herkullista vastaleivottua leipää, Salmensuun luomunaudanliha
leikkelettä, juustoa, kurkkua. Emännän raikasta raparperivispipuuroa,kardemummamaito kastikkeen kera. Hedelmiä tai marjoja kauden mukaan.
Nokipannukahvin / kaakaon / yrttiteen kera. 

Saavuthan hyvissä ajoin Grelsböleen, viimeistään klo 14.00. Tentsileiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

 

Vuohiretki voidaan järjestää myös illalla tai lähtöpäivän aamulla.  Ruoka tällöin illalla, aamupala aamulla. 

Hinnoittelu: 4-12 hlön perhe tai ryhmä 85e/hlö aikuiset,  75e/ lapset alle 12 v.

3 hlön perhe tai ryhmä 90e/hlö aikuiset 70e/lapsi.

2 hlöä 180e/2hlöä.

1 hlö 180e 

 

 


Johanna - Muistajanainen. Kuka hän on? 44-vuotias teini-pojan äiti, joka rakastaa luontoa ja eläimiä. Mielenkiintoisia kertomuksia luonnosta ja elämistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Johanna kuvailee Muistajanaisena olemista: "Koen merkitykselliseksi jakaa tarinoita, elämyksiä ja tietämystäni luonnosta. Täältä voit katsoa lisää: https://www.facebook.com/pg/MuistajanaisenMatkassa/posts/?ref=page_internal

Tämän luontoelämyksen varaukseen tarvitaan vähintään 5 osallistujaa, enintään 12 osallistujaa.

 

Varaukset ja tiedustelut . Facebookissa viestit osiolla,  Sähköpostilla info@ grelsbole.fi tai puhelimitse 044-533 0701. Varaussivustomme kautta ei tällä hetkellä tälle tapahtumalle varauksia.

 

Jokamiehenoikeudet:https://www.ymparisto.fi/fi-FI/Luonto/Jokamiehenoikeudet(16989)

Grelsbölessä on roskaton retkeily ja majoittautuminen: Kompostoituvat biojätteet voit jättää kompostiin, muut mitä toit mukanasi, viet mennessäsi. https://www.grelsbole.fi/kayttoehdot/