Siirry sisältöön
Alkaen 240,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Grelsbölen Tentsilemäen laavulla nautitaan emännän valmistama gourmet ateria luonnon helmassa. Merenrantasauna, nautinnollisine löylyineen ja vihdan kera toivottaa tervetulleeksi. Saunomisen lomassa pulahdat mereen uimaan. Yön leijut puihin kiinnitetyssä tentsileessä. Tuhti aamupalla nautitaan laavulla nokipannukahvin ja tilan tuoremehun kera.

Herkkuhetki paketti sisältää iltaruoan, sauna vuoron, aamupalan, yhden yön yöpymisen 3 henkilölle, tai 2 aikuista ja 2 alle 120 cm pitkää lasta. Majoitus 3 henkitlön Safari Stingray tentsileessä, sis makuupussin, keinolampaantaljan, tyynyn,fleesepeiton/henkilö.

Saunassa laudeliina ja vihta.

Tentsilemäellä on laavu ja laavulla nuotiopaikka, jossa nokipannu, polttopuita, tulentekovälineet. Eco wc, luontopolku,maastokartta alueelta, tikkataulu ja mölkky.

Avoinna kausittain kesä-heinä-elokuu ja viikonloppuisin kelien salliessa touko ja syyskuussa 

Lisätiedot:

Tentsilemäelle saavutaan ensin Grelsbölen Tilalle, Päisterpääntie 156a 21590 Karuna (parkkipaikka)

Saapuminen: vastaanotto on avoinna klo 15-16 Mikäli saavut myöhemmin ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi isäntäväelle viimeistään edellisenä päivänä

Ruoka: Herrkkuhetki sisältää liharuoka paketin, nokipannukahvilla. Mikäli telttakunta haluaa vaihtaa liharuoan kala vai kasvisruokaan, ilmoita siitä varausta tehdessä, lisätietoja kohtaan.  Ruoka on laktoositonta. Muut allergeenit.  Muut allergeenit pystymme toteuttamaan, mikäli nämä on ilmoitettu hyvissä ajoin,viimeistään 10 vrk ennen saapumistanne. Mikäli majoittautujina on 2 aikuista ja 2 lasta, imoita tämä varatessa lisätiedoissa, jotta laitamme tarpeellisen määrän makuuvarusteita ja ruokailuvälineitä.

Tentsile majoitus 3-4:lle, kerrostalo, toinen kerros,Safari stringray malli, alla yksi hammock verkkotaso, paksu sadesuoja, enemmän sisällä tilaa kuin perus stingray mallissa. Vahvempi hytysverkko suoja sekä jäykempi pohja takaavat, ettei pohja veny niin paljon. Tämä on perheen ehdoton valinta, mikäli kaksi tasoa vain riittävät korkeutta oleskeluun.

Mahdollisuus vuokrata käyttöönne avokajakki tai soutuvene. Kajakit ja soutuvene ovat klo 10 aamusta vapaita. Meressä voit mm meloa ja sup-lautailla omilla varusteillasi. 

HUOM! SAUNAVUOROJA ON VÄHENNETTY KORONAN VUOKSI. Ruoka toimitetaan annoksiin pakattuina. Muu toiminta kuten aiemmin.