Suoraan palveluntarjoajilta varattavia mukavia ja yksilöllisiä majoitusvaihtoehtoja

Erkkilän saunatupa 2hh, Tervakoski

Kaunis, vaalea saunatupa, sauna ja iso terassi keskellä kauneinta etelähämäläistä maaseutua.

Alkaen100,00 €

Majoitus Jättiläisenmaassa puolihoidolla Paltamon asemalta

Majoitu Jättiläisenmaan ainutlaatuisessa maisemahuoneistossa vaaran huipulla. Yö "linnunpöntössä" on unohtumaton kokemus.

Alkaen234,00 €

Pihkapirtti

Saunallinen Pihkapirtti sijaitsee aivan Repoveden kansallispuiston keskellä, Mustanlammen rannalla, n. 300m päässä Olhavasta.

Alkaen135,00 €

Kuutinkämppä

Saunallinen Kuutinkämppä sijaitsee Repoveden kansallispuiston keskellä, Kuutinlahden rannassa. Kämpälle pääsee maitse Olhavalta Kuutinlahdelle vievää polkua pitkin, rannassa on kanoottilaituri.

Alkaen95,00 €

Savottakämppä

Saarijärven Savottakämppä on saunallinen vanha kämppä Repoveden kansallispuisto pohjoisessa sisääntulossa.

Alkaen95,00 €

Pyhä Igloos revontuli-igluhuoneet

Igluhuoneistomme on varustettu kaikella mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Käytössäsi on oma mm. minikeittiö, astiastot ja langaton verkko. Huoneisiin on sisäänkäynti suoraan ulkoa.

Alkaen95,00 €

Yöpyminen Väliväylän melontareitin mukavimmassa majatalossa

Ilta-auringon kohta laskiessa, pitkän melontapäivän päätteeksi - kun kädet ovat jo vetelät ja nälkäkin kurnii, on aika nostaa kanootit rannalle ja suunnata Tuhannen Tarinan Taloon. Unohda kävyt...

90,00 €

AuroraHut lasi-iglu

Täysin uudenlainen majoituselämys liikuteltavassa lasi-iglussa

Alkaen190,00 €

Houseboat DeLuxe 42 m2 / 8 hlö Double

Miltä tuntuisi kesäloma puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Asuntoveneellä pääset kalastuspaikkoihin, uimarannoille sekä tutustumaan reitin...

Alkaen375,00 €

Houseboat Standard 24 m2/ 4 hlö

Miltä tuntuisi kesäloma puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä? Asuntoveneellä pääset kalastuspaikkoihin, uimarannoille sekä tutustumaan reitin...

Alkaen265,00 €

Joosun kammi neljälle Savukoski

Perhehuoneisto 4 henkilölle päätalon yläkerrassa.

200,00 €

Kaksi kokous- ja virkistyspäivää Paratiisissa

Vietä päivä Villa Paratiisissa järven rannalla Nuuksiossa ja yövy luonnon rauhassa. Kuudessa huoneessa on sängyt 14 henkilölle. Meillä yhdistät sujuvasti työskentelyn ja vapaa-ajan.

Alkaen1460,00 €

Kesäloma - yhdistä Kaakko & Saimaa

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kaakkois-Suomessa, kauniissa Kannuskosken kylässä päivämatkan päässä Saimaan ja Kaakon parhaista kaupunkikohteista. Tähän lomaan voi sisällyttää sopivasti...

90,00 €

Koko Hirsniemi

Varaa itsellesi yksityiskäyttöön koko Hirsniemi. Neljä kämppää ja hirsinen puulämmitteinen sauna kivenheiton päässä tehdasmuseolta.

Alkaen325,00 €

Kokous-ja virkistyspäivä Paratiisissa

Järjestä päivä Villa Paratiisissa järven rannalla, missä on kaikki tarvittava 20 henkilön kokous- ja virkistyspäivään, puulämmitteinen sauna, palju ja ympärillä upea Nuuksion luonto.

880,00 €

Kota

Tunnelmallinen kota kesämajoitukseen.

110,00 €

Luontoloma Repovesi - Valkmusa - Saimaa Geopark

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kaakkois-Suomessa keskellä kauneimpia luontokohteita. Lomasi aikana sinun on mahdollista tutustua kahteen kansallispuistoon sekä Saimaan Geoparkin kohteisiin. Myös...

90,00 €

Maatilaloma Tuhannen Tarinan Talossa

Paikallista ruokaa ja farmarin hommia. Ei tarvitse sun miettiä enää ulkomaan lomia! Mennään uudestaan, lapset tivaa. Helppoa, ekoa ja niin tosi kivaa! Kiittää luonto ja lapset ja viihtyyhän täällä...

90,00 €

Majoitustiedustelu

Säynätsalon kunnantalolla on monipuoliset mahdollisuudet majoittua. Tee avoin majoitustiedustelu tai varaa suoraan haluamasi asunto/vierashuone.

Mie en tee mittää - täysihoitoloma

Tervetuloa mie en tee mittää-lomalle.Maaseudun rauhassa, koivupuun katveessa aikaa on ja taivas on korkealla. Tule sinäkin. Yksin tai yhdessä.

110,00 €

Saukelo-huoneisto 1

Juuri remontoitu tasokas rivitalohuoneisto Savukosken keskustassa.

250,00 €

Saukelo-huoneisto 2

Juuri remontoitu tasokas rivitalohuoneisto Savukosken keskustassa.

250,00 €

Saukelo-huoneisto 3

Juuri remontoitu tasokas rivitalohuoneisto Savukosken keskustassa.

250,00 €

Tyynen kammari

Tilava kamari, jossa kahden hengen sänky ja perhehuoneen kanssa yhteinen kylpyhuone.

120,00 €

VB 10 Seppä-Mäki

Seppä-Mäki on 1890 rakennettu puurakenteinen 62 m2 mökki, jossa on tupakeittiö ja huone. Mökki on korkealla kauniilla kalliolla ja siitä on upea näköala museoalueelle.

Alkaen105,00 €

VB 13 Pukkila

Pukkila on 1895 rakennettu, täysin kunnostettu, puurakenteinen 75 m2 mökki. Mökissä on tupakeittiö ja kaksi huonetta. Mökillä on laaja nurmikkoinen piha ja oma ranta. Mökille pääsee autolla.

Alkaen115,00 €

VB 14 Arkko

Arkko on 1898 rakennettu, täysin kunnostettu, puurakenteinen mökki. Hyvä varustelu, oma rantasauna ja kaunis maisema tekevät Arkosta suositun. Mökki soveltuu 4 hlölle..

Alkaen130,00 €

Villa Paratiisi, rantahuvila Nuuksiossa

Vuokraa hurmaava mökki Nuuksiosta järven rannalta! Nauti yhdessäolosta, puulämmitteisestä saunasta ja paljusta. Majoittumaan mahtuu 14 henkilöä.

Alkaen580,00 €