Kotimaan talvilomat - huikeita etuja ja elämyksiä Suomessa. Voit pyytää näistä lomista myös toiveittesi mukaisen version. 

Räätälöidyt matkat

Hyödynnä osaamistamme ja pyydä meitä suunnittelemaan kotimaan loma tai järjestämään aktiviteetti.

Ekologinen perheloma junalla Keski-Suomeen, 4vrk

Erittäin mukava perheloma junalla! Vieraile Ähtärin eläintarhassa ja seikkaile luonnossa Hankasalmella. Saatavilla vuoden ympäri.

2016,00 €

eLyly seikkailu Saimaa Geoparkissa (Puumala Norppapolku)

Elämyksellinen talviseikkailu Puumalan Norppapolulla, opastettu safari sähköisillä eLyly-lumiskoottereilla. Tämä on privaatti retki, mukaan vain sinä ja ystäväsi. Koe Saimaa Geopark mukavasti,...

100,00 €

eLyly sähkölumiskootteri safari ja pilkkielämys Sahanlahti Puumala

Elämyksellinen talviretki Puumalan Sahanlahdessa, opastettu safari sähköisillä eLyly-lumiskoottereilla ja pilkkikalastusta safarin aikana. Tämä on privaatti retki, mukaan vain sinä ja ystäväsi....

200,00 €

eLyly sähkölumiskootteri safari Sahanlahti Puumala

Elämyksellinen talviretki Puumalan Sahanlahdessa, opastettu safari sähköisillä eLyly-lumiskoottereilla. Tämä on privaatti retki, mukaan vain sinä ja ystäväsi. Pidä hauskaa ja koe Saimaan talvinen...

150,00 €

Hiihtolomien testiajot eLylyllä Sahanlahdessa

Hiihtolomalaisten spesiaali, testiajot sähkölumiskoottereilla! Tää on tosi hauskaa! Huristellaan "lumiskuutilla" Saimaan jääkentillä. Voit varata yksittäisiä paikkoja.

30,00 €

Junamatka Lappiin Helsingistä, 6vrk

Viisi kokonaista päivää täynnä jännittävää tekemistä! Koe yö iglussa, koiravaljakkoajelu, Ranuan Eläinpuisto, läskipyöräilyä tai jäääkelluntaa, porosafari.

1565,00 €

Kesäloma - yhdistä Kaakko & Saimaa

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kaakkois-Suomessa, kauniissa Kannuskosken kylässä päivämatkan päässä Saimaan ja Kaakon parhaista kaupunkikohteista. Tähän lomaan voi sisällyttää sopivasti...

90,00 €

Koiravaljakkoseikkailu, Taivalkoski 2vrk

Pitkä, yliyön huskysafari runsaslumisissa vaaramaisemissa Taivalkoskella. Sallittu myös lapsille 6-12v.

950,00 €

Koiravaljakkoseikkailu, Taivalkoski 3 vrk

Kolmen päivän huskysafarilla arki jää taakse, unohdat kaiken muun, kun nautit menosta talviluonnossa.

1160,00 €

Kulinaristin talviloma Pohjois-Karjalassa, vrk-hinnoittelu

Yhdistä herkullinen lähiruoka, lepo ja ulkoilu, vieraile yhdessä tai kaikissa neljässä majatalossa.

Alkaen98,00 €

Luontoloma Repovesi - Valkmusa - Saimaa Geopark

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kaakkois-Suomessa keskellä kauneimpia luontokohteita. Lomasi aikana sinun on mahdollista tutustua kahteen kansallispuistoon sekä Saimaan Geoparkin kohteisiin. Myös...

90,00 €

Majatalosta majataloon hiihtovaellus Pohjois-Karjalassa, 3vrk

Omatoiminen, yhteensä lähes 100 kilometrin pituinen hiihtovaellus majatalosta toiseen 20-30km/päivä. Matkatavarat kuljetetaan puolestasi.

495,00 €

Perheen talviloma Sallaan, 4vrk

Lapsiperheen talviloma Sallassa. Paljon tekemistä yhdessä: koiravaljakkoajelu, moottorikelkkasafari, lumikenkä- ja pilkkiretki sekä revontuliretki pororeellä.

3070,00 €

Pitkä viikonloppu Vuokatissa, 3vrk

Lumivarma kohde, jossa paljon tekemistä eri ikäisille lomailijoille. Sopii hyvin vaikkapa syntymäpäivän juhlistamiseen perheen kesken.

Alkaen1770,00 €

Pääsiäisen testiajot eLylyillä Sahanlahdessa

PERUTTU LÄMPIMÄN SÄÄN VUOKSI Pääsäislomalaisten spesiaali, testiajot sähkölumiskoottereilla! Tää on tosi hauskaa! Huristellaan "lumiskuutilla" Saimaan jääkentillä kevään viimeisillä lumilla. Voit...

25,00 €

Retkiluistelua ja upeita talvimaisemia Tampereella, 2vrk

Katsele Tamperetta uusin sllmin! Käy kolmessa tornissa, retkiluistele ja vieraile valitsemassasi museossa tai vaikkapa vihahuoneessa.

300,00 €

Talviloma Iso-Syötteellä, 4vrk

Lumivarma hiihtoloma mukavassa, uudessa hotellissa rinteiden ja latujen välissä. Talvipyöräretki sisältyy pakettiin, hiihdot valitset itse.

Alkaen607,00 €

Talvilomalle Tankavaaraan, 4vrk

Talviloma Tankavaarassa vie sinut UKK Kansallispuiston maisemiin lumikengillä ja reellä. Näe revontulet, koe taianomainen tunnelma kohtuulliseen hintaan.

Alkaen1112,00 €

Vuokraa liukulumikengät Puumalan keskustassa

Vuokraa laadukkaat liukulumikenkät ja käy päiväretkellä vaikkapa Puumalan norppapolulla. Varaa ja maksa netissä, nouto ja palautus Puumalan keskustassa.

Alkaen25,00 €

Vuokraa lumikengät Puumalan keskustassa

Vuokraa laadukkaat TSL lumikenkät ja käy lumikenkäretkellä vaikka Puumalan norppapolulla. Varaa ja maksa netissä, nouto ja palautus Puumalan keskustassa.

Alkaen15,00 €