Siirry sisältöön
Erkkilän saunatupa 2hh, Tervakoski
Alkaen 100,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Skafur-Tourriitta@skafur-tour.fi+358451738979Y-tunnus:2590202-7Kauppiaan ehdot

Erkkilä on kotitila keskellä suomalaista maaseutua Tervakoskella mutta kuitenkin vain 80km Helsingistä. Tilaa ympäröivät metsät. Vierashuoneessamme uudessa hirsirakennuksessa saat olla täysin omassa rauhassasi. Muita vieraita ei samaan aikaan ole. 

Vierashuoneemme on 18m2 kokoinen ja sieltä on suuret ikkunat pienelle lammelle päin. Mökin ympärillä on hulppea terassi ja sauna aivan vieressä. Sauna lämmitetään vieraiden saapumisiltana, joten siellä riittää lämmintä vettä vielä aamupesullekin. Oma wc sijaitsee 20m päässä saunalta sisätiloissa (ilman juoksevaa vettä). Aamiainen tuodaan vierashuoneelle ja voidaan koota toivomustenne mukaan. Mökkiin on mahdollista pedata lisävuode lapselle ja keskikesällä löytyy myös pieni aitta 1-2 henkilölle. Sovi näistä erikseen. 

Saunan yhteyteen voi varata paljun hintaan 150€/lämmitys. Käytössäsi voi sopimuksen mukaan olla myös grilli sekä vaatimaton juhlatila ja jääkaappi. Läheisellä Rehakka-järvellä on käytössä vene ja sinne voidaan järjestää myös kanootti tai kajakki. Sieltä voit lähteä melomaan vaikka Hämeenlinnaan saakka.