Siirry sisältöön
Retkiluistelua ja upeita talvimaisemia Tampereella, 2vrk
300,00 €
300,00 € / 2 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset300,00 €

Kauppias

Skafur-Tourriitta@skafur-tour.fi+358451738979Y-tunnus:2590202-7Kauppiaan ehdot

HIILIJALANJÄLKI: 50.03kg CO2 ekv /henkilö/ päivä*

Tampere oli ennen suomalaisen tekstiiliteollisuuden keskus. Näsijärven ja Pyhäjärven välissä sijaitseva Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jonka pinta-alasta 1/4 on vettä. Tampereeseen ja sen upeisiin järvimaisemiin onkin hyvä tutustua ylhäältä käsin. Paikallinen opas vie teidät ihastelemaan maisemia kolmesta eri tornista, joihin kuuluu munkeistaan kuuluisa Pyynikin torni, Näsineula sekä hotelli Torni, jossa syötte myös lounasta. Vaihtoehtoisesti voitte valita ruokakävelyn keskustassa, johon kuuluu muun muassa oluen tai viininmaistelu, ginimaistiaiset, herkullista mustaa makkaraa ja juustoja. 

Mukava design-hotelli aivan Tampereen keskustassa tarjoaa oivaisen tukikohdan, josta on helppo liikkua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin kävellenkin. 

Retkiluistelu on erittäin hauska tapa tutustua Tampereeseen talvella. Näsijärven luistelurata on jopa 20km pitkä. Luistelunne alkaa välinevuokraamolta, josta saatte alle retkiluistimet ja käsiin tasapainottamaan sauvat. Pakettiin kuuluun aluksi tunnin tekniikkaharjoitus, minkä jälkeen voit luistella omatoimisesti kahden tunnin ajan  Jos et halua luistella, järvellä voit vaihtoehtoisesti potkukelkkailla.

Muumimuseo on uusi, taidemuseo Muumeja rakastaville, iästä huolimatta. Näyttely koostuu ainutlaatuisesta Muumitaiteen kokoelmasta, jonka lahjoitti Tampereen taidemuseolla vuonna 1986 itse Jansson. Kokoelma oli aiemmin näytillä Tampereen taidemuseon Muumilaaksossa 1987-2016. Kun se myöhemmin siirrettiin uuteen paikkaansa, se nimettiin virallisesti Muumimuseoksi. Tänne astuessaan pääsee osaksi Muumien maagista maailmaa, joka perustuu Tove Janssonin kirjoihin.

Toinen vaihtoehtoinen vierailukohde on museokeskus Vapriikki, josta löydät niin Tampeeen luonnontieteellisen museon, Suomen Jääkiekkkomuseo, Suomen Pelimuseo kuin Nukkemuseokin. UUTTA! Tampereelta löytyy myös vihahuone, jossa voit purkaa agressioitasi paiskomalla kirjaimellisesti tavaroita seinään (hinnat 15-50€/hlö, k-16) sekä flipperipelisali.