Siirry sisältöön
Talvilomalle Tankavaaraan, 4vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Skafur-Tourriitta@skafur-tour.fi+358451738979Y-tunnus:2590202-7Kauppiaan ehdot

HIILIJALANJÄLKI: 61.05KG CO2 ekv / henkilö / pv*

  •  

Talviloma Tankavaarassa vie sinut UKK Kansallispuiston maisemiin lumikengillä ja reellä. Näe revontulet, koe taianomainen tunnelma.

Tankavaara on portti Lapin kultakentille kesällä ja moni on siellä joskus pysähtynytkin. Talvella alueella näkee usein mtä kauneimpia tykkylumipuita, jotka näyttävät lähes satumaisilta niin yölä revontulten loisteessa kuin kevättalven auringossa. Alue on erinomaista lumikenkäilyyn. 

Pieni perhehotelli, sen uudet, kauniit hotellihuoneet ja kullankaivuuteemainen ravintola tarjoavat vaihtoehdon suurille lomakeskuksille. Asiakkaamme ovat kehuneet hotellin ystävällistä palvelua. Sijainti 400m päätieltä mahdollistaa saapumisen paitsi Ivalosta, myös Rovaniemeltä tai Pyhältä vaikka bussilla. 

Aktiviteetit: 

1) Husky safari 4h

Koiravaljakkoajelu toteutetaan Kakslauttasessa lyhyen matkan päässä. Kaksi henkilöä jakavat yhden koiravaljakon. Tauon jälkeen vahdetaan kuskeja. Alle 12-vuotiaat istuvat kelkassa. Perusohjeistuksen jälkeen safari voi alkaa ja pian jo ajatte läpi lumisen maiseman. Mikään ei lyö vertoja sille tunteelle, minkä koet kiitäessäsi luonnossa koirien vetämällä reellä. Keittolounas sisältyy hintaan. 

2) Revontulikelkkailu reen kyydissä

Kansallispuiston alueella voivat moottorikelkoilla ajaa ainoastaan paikalliset oppaat, joten te istutte reessä ja pystytte näin katselemaan yötaivaalle. Saat toki yllesi haalarit, hanskat ja kypärät. 

Rekiretkellä pääset hieman syvemmälle kansallispuiston parhaille näköalapaikoille. Pysähdytte matkalla paitsi katsomaan revontulia, myös nauttimaan kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa laavulle, Talviyö Tankavaarassa on hiljainen, ympärillä ei ole mitään valoja häiritsemässä näkökenttää. 

3) Lumikengillä revontulia metsästämässä 2h

Lumikenkäretki pimeän aikaan lumiseen metsään on helppo mutta jännittävä. Jos sää suosii, voitte nähdä revontulien leiskuvan taivaalla. Kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa jälleen tarjolla laavulla. 

4) Pulkkamäki Saariselällä 4,5h 

Saariselällä on 1,8km pituinen, valaistu pulkkamäki. Se on Suomen pisin. Pulkkamäkeen on saatavilla 2 tunnin lippu, joka sisältää hissilipun, pulkan ja kypärän sekä pääsyn Winterparkkiin, jossa voi kokeilla lisää talven riemuja. 

5) Omatoiminen lumikenkäily Tankavaarassa

Kevättalvella tankavaaran lumikenkäreitit alkavat olla niin hyvin tallattuja, että voit halutessasi tehdä erittäin helppoja ja turvallisisa lumikenkäilyeissuja metsään itseksesi. Kokeile myös lumikenkäilyä syvässä lumessa, saatat päätyä vyötärön korkuiseen hankeen ja lisäät haastekerrointa. 

*Hiilijalanjäljen laskentaprosessi löytyy tästä.

Sisältää:

  • Majoitus: 4 yötä Tankavaaran Kultakylän uusissa, kauniissa hotellihuoneissa (TAI 1 yö ensin Rovaniemellä tai Saariselällä ja sitten 3yötä Tankavaarassa)
  • Ateriat: 4xaamiainen, 4xillallinen, 2xlounas, kuuma mehu ja pientä purtavaa opastetuilla retkillä
  • Kuljetukset: lentokenttäkuljetus Ivalosta (tai bussilla Rovaniemeltä), Saariselälle mennään bussilla
  • Talvivaatteet: tarvittaessa saa haalarit ja hanskat

Huomaa! Kuljetuksissa on mahdollista säästää noin 300€ Ivaloon saavuttaessa, jos valitaan lentoajat bussien mukaan tai otetaan yksi yö Saariselällä heti alkuun. 

Ei sisällä: 

  • Lennot eivät sisälly. Voit lentää Ivaloon tai Rovaniemelle.