Siirry sisältöön
Alkaen 150,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Oatoiminen melontaretki omien taitojen mukaan lähelle tai kauemmaksi. Melontaretken voit toteuttaa harjoittelemalla rannikon tuntumassa ja tekemällä lyhyen melontaretken tai kokeneempi melooja voi lähteä päivän retkelle. Kajakit ovat peräsimellä varustettuja helppokäyttöisiä harrastekajakkeja. (yksiköäkajakki) (vaihtoehto yksikkö kajakkien sijaan avokakki kalao 2:lle) Lemmenpesän Tentsile majapaikka tai Saunanranta majapaikka sijaitsevat meren ääressä. Voit pyytää jompaa kumpaa vaihtoehtoa, toteutamme mahdollisuuksien mukaan.Yön leijut puihin kiinnitetyssä Tentsileessä.

Tentsile ja kajakit ovat vapaita käyttöön saapumispäivänä klo 13.00. Kajakit ovat valmiita klo 13 tai ennakkoilmoituksesta klo 10 Melontaretkeen .

Lemmenpesä Tentsile sijaitsee  luonnonkauniissa merimaisemassa. Täällä vietät ikimuistoisen yön leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä. Tentsile sijaitsee vain muutaman askeleen päässä merestä, josta upea luonnonkaunis näkymä merelle. Taustalla häämöttää Rungonsalmen silta. Silta on rakennettu 1970-luvun alussa. Ennen siltaa kulku Kemiönsaaren Mjösundin puolelle tapahtui lossilla. Ekniemen lossitie kulki Sauvon puolella Strömsbölen tilan rantaa pitkin. Vuonna 1916 sukumme osti tästä Grelsböleksi nimetyn tilan ja lossitie kulki tilan itäistä rantaa. Tästu kohdin meri on kapeimmillaan noin 200 metriä. Lemmenpesä sijaitsee historiallisen vanhan lossitien tienpohjan päällä puissa leijuen. Tien reunusvalli on vielä nähtävänä sellaisenaan kuin se aikoinaan on ollut. Tiellä on ollut raskasta liikennettä mm Launokorven linja-liikennettä ja Kemiön tiilitehtaalta on ajettu tiiliä mantereelle. Yhden melontaretken voi toteuttaa tiilitehtaalta rannalle. Kemiönsaaren puolella oleva vanha lossinranta näkyy Grelsbölen rannalta käsin. Sauvon puoleinen ranta on yksityisen mökkirannan käytössä.

Lemmenpesän historialliseen varustukseen kuuluu 2-henkilön Tentsile, eco-wc, pallogrilli, nokipannu ja pieni telttakatos. Oma pieni kaislikkoinen ranta ,josta voit pulahtaa mereen uimaan. Oma vesipullo mukaan.

Saunanranta sijaitsee kivenheiton päästä merestä.  Vieressä rantasauna ja tulentekopaikka sekä pihakalusteineet. Wc sijaitsee 70 metrin päässä parkkipaikan läheisyydessä. Etelärannan paikka. Saunarakennuksesta saa kylmää juomavettä. Tentsileeltä näkymät merelle ja Kemiönsaarelle.. Vanha lossiranta häämöttää vasemmalla. Saunan laiturilta pulahdat veteen vilvoittelemasn.Tai nautit aurinkoa ottaen laiturilla. 

Kajakit: sisältyy opastus kajakin käyttöön,kajakin,  pelastusliivin,aukkopeitteen ykikkökajakeissa,melan, karkunarun sekä melontareitti kartan vuokra. Kajakki on käytössäsi saapumispäivästä klo 13 lähtöpäivään klo 11 asti. Mikäli saapumisaikasi on myöhempi, ilmoitathan siitä varausta tehdessäsi.

Lemmenpesää ei suositella huonokuntoislle tai korkeita paikkoja pelkääville.

Lemmenpesän tentsile on kiinnitetty noin 3 metrin korkeuteen puihin, Tentsileeseen nousu tapahtuu narutikkaita käyttäen. Tentsileessä keskellä sisäpuolella on lenkki, josta on helppo vetää itsensä sisälle.

Saunanrannan tentsile on kiinnitetty noin 2 metrin korkeuteen. Alatasolta pääsee helposti tentsileeseen silti olet korkealla. Tämä.on vähemmän ekstriimeä halajavan paikka. 

Tentsileissä on 2 henkilölle makuualusta, fleesepeitto, lamppu ja aidot lampaantaljat. Lampaantalja on kesällä viileä, keväisin ja syksyisin lämmin. 

Tentsile on ihanteellinen kokemuksia kuin elämyksiä hakeville. Kävyt kivet ja oksat eivät hankaa selkää vasten vaan Tentile kiinnitetään kolmeen tukevaan puuhun, puuta vaurioittamatta. Leijut puussa. Auringon paistaessa, tentsileessä voidaan nukkua pelkkä hyttyssuoja pään päällä. Tentsileessä voit yöpyä myös vesisateella. Värillinen sadesuoja pitää sateen loitolla ja vesisateen ropina tuudittaa erähenkiset nautiskelijat nopeasti uneen. Tentsileen alla on sateeton tila 

Lemmenpesä on 200 metrin kävelymatkan päässä parkkipaikalta. Lemmenpesälle ei autokuljetusta. Saunarakennus ja Tilan itsepalvelukioski sijaitsevat parkkipaikan läheisyydessä. Tentsilemäen luontopolulle pääset parkkipaikalta. Kajakit sijaitsevat parkkipaikan läheisyydessä rannassa 

 

 

Kuulumme myös viralliseen Tentsilecampseihin. www.tentsilecamps.com/en/finland/grelsbole. Kevääksi 2020 aukeaa Grelsböleen kolmas paikka, uusi kelluva tentsile Kurjenmiekka.

Kaikkia vierailijoita koskee jokamiehenoikeudet. Tutustu sivustolta http://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Julkaisut/Esitteet/Jokamiehenoikeudet_esite(4450)

Grelsbölessä siirtytiin roskattomaan retkeilyyn ja majoittautumiseen 1.3.2020

Yleissääntö on siis: Kompostoituvat biojätteet voit jättää kompostiin, muut mitä toit mukanasi, viet mennessäsi.

HUOM! Toukokuun 2020 jälkeisissä varauksissa, tentsileissä tekoturkis taljat. Nämä ovat konepesun kestäviä,koronan vuoksi käytämme näitä.