Siirry sisältöön
Alkaen 220,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Vietä elämyksien päivä Grelsbölessä rannan tuntumassa. Nauti tuhdista eväskorin antimista ,liikut Grelsbölen metsäisissä tai merisissä maisimissa, nauti luontopolusta ja piipahtaen vaikka hiidenkirnulle. Avokajakki on koko päivän käytössäsi. Sauna on varattu teille koko illaksi 2h (20-22). Saunasta pulahdat uimaan mereen, sekä yön leijut saunan rinteessä puussa, 2 hlön tentsileessä. Mikä sen kauniimpaa, kuin viettää päivä merellisissä tunnelmissa, kaupungin hulinan ulkopuolella ,mutta silti lähellä.

Miniloma paketti sisältää herkku eväskorin, sauna vuoron, aamupalakorin, yhden yön yöpymisen tentsileessä/kahdelle henkilölle,avokajakki vuokrauksen, keinoturkistaljat tentsilessä. 

Saunassa laudeliina,pyyhe ja vihta.

Saunan vieressä on pieni grilli, jossa nokipannu, polttopuita, tulentekovälineet. Parkkipaikan lähettyviltä löytyvät ohjeet, Eco wc, luontopolku,maastokartta alueelta.

Avoinna vuonna kausittain kesä-heinä-elokuu ja viikonloppuisin kelien salliessa touko ja syyskuussa 

Lisätiedot:

Meille saavutaan ensin Grelsbölen Tilalle, Päisterpääntie 156a 21590 Karuna (parkkipaikka) tai meriteitse veneellä, max 2 m syvyys. Pieni moottorivene laiturin reunaan kiinnitettynä ja purjeveneellä ankkuriin ja keula laituriin kiinnitettynä. ilmoitathan veneellä saapuminen ja arvioitu saapumisaikanne, tulemme sinua laiturille vastaan.

Saapuminen: Tentsile ja avokajakki ovat käytössä saapumispäivästä klo 13 lähtöpäivään klo 12 asti. Mikäli saavut myöhemmin ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi isäntäväelle viimeistään edellisenä päivänä. Avokajakkivuokran käyttöön sisältyy, kajakkipenkki,mela, karkunaru,kelluntaliivit, 1x vesitiivis pussi, Grelsbölen melontareitti kartan sekä lyhyen opastuksen käyttöön.

Huom! Saunavuoro ovat myös muiden majoittautujoen käytössä klo15-19.30  välisenä aikana. Mikäli haluat varata saunan pukutilan ja rannan käyttöösi koko päiväksi, tämä onnistuu lisämaksua vastaan. 

Eväskorit ovat laktoosittomia. Muut allergeenit pystymme varmuudella toteuttamaan, mikäli nämä on ilmoitettu hyvissä ajoin,viimeistään 7-10 vrk ennen saapumistanne.

 

Meressä voit mm meloa ja sup-lautailla tai kalastaa myös omilla varusteillasi. Hankimme kalastusluvan puolstasi, jos näin haluatte. Tämä. Palvelu varattava ennakkoon, erilliseen hintaan. 

Saunan vesipisteestä saa kylmää vettä juotavaksi. Saunatilan käyttö muuna aikana kuin saunavuoron aikana on kielletty. Ruokailu astioiden pesu saunatilassa on kielletty.

Vuokralainen siivoaa ennen lähtöä itse käyttämänsä tilat samaan kuntoon missä ne oli saapuessanne ja vastaa vuokravälineinen palautuksesta samaan tai erikseen sovittuun paikkaan, siinä kunnossa kuin olivat lähtiessä. 

HUOM! Korona aikana. Sauna ja tentsile puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen. Noudata hyvää hygienniaa vieraillessamme luonamme. Saunan eteisessä ja wc:ssä on käsidesiä. Suosittelemme käyttämään käsidesiä. 

Pidätämme oikeuden muokata majoitusehtoja koronan tai forte major ehtojen mukaan.

Grelsbölessä on roskaton retkeily. Mitä tuot mukanasi, viet mennessäsi. Kompostoituvat tuotteet voit jättää parkkipaikan vieressä olevaan kompostiin.

 

  • itsepalvelukioski