Siirry sisältöön
Ekologinen pyöräily- ja vaellusretki Nuuksion kansallispuistossa, 3vrk
Alkaen 1009,00 € / 3 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Skafur-Tourriitta@skafur-tour.fi+358451738979Y-tunnus:2590202-7Kauppiaan ehdot

Nuuksion kansallispuisto sijaitsee vain 40 km Helsingistä, mikä mahdollistaa siirtymisen nopeasti kaupungin vilinästä keskelle rauhallista luontoa. Nuuksiossa pääsette nauttimaan perinteisistä suomalaisista metsä- ja järvimaisemista, sekä metsän antimista ja mauista mahtavien, koulutettujen eräoppaiden johdolla. 

Alhaisen hiilijalanjäljen omatoimiretki alkaa Helsingistä junalla Louhelan asemalle, josta pyöräilymatkaa Nuuksioon 30km.

Suomen Luontokeskus Haltia on perehtynyt suomalaiseen luontoon, vuodenaikoihin ja Suomen 40 kansallispuistoon. Täällä voit kokea luonnon taikaa interaktiivisesti kuvien, videoiden, taiteen ja pienoismallien kautta. Näyttelyiden lisäksi pääset (tunnin mittaiselle) opastukselle, jossa pohdiskellaan käsitystä ihmisestä ja luonnosta. Iltapäivällä pyöräilette melontakeskukseen, josta lähdette yhdistetylle melonta- ja kävelyretkelle oppaan johdolla. Järvi on pieni ja suojaisa.

Sunnuntaina pyöräilette aluksi 11km, jätätte pyörät ja pyörälaukut mökille ja lähdette omatoimivaellukselle hyvin merkittyjä reittejä pitkin. KLo 16 eteenpäin teillä on käytettävissänne ihana järvenrantamökki. Voitte saunoa, uida ja grillailla. ainekset ruokailua varten on tuotu teile valmiiksi. Huomatkaa., että on mahdollista varata myös palju +320€.  .

Viimeisenä päivänä pyöräilette 32km takaisin Louhelaan tai saman matkan Espooseen päin ja palaatte Helsinkiin paikallisjunalla.