Siirry sisältöön
Iltasafari 5km
Alkaen 90,00 € / 1 h 30 min
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Lapsi 4-12v

Kauppias

Sawo Huskysawohusky@gmail.com0503090815Y-tunnus:2654734-6Kauppiaan ehdot

Saavut lähtöpaikalle ulkotulien saattelemana ja voit jo kaukaa kuulla kuinka koirat odottavat malttamattomina lähtöä! Eikä ihme, onhan vetäminen näille arktisille siperianhuskyille parasta mitä voi olla!

Ystävällinen henkilökuntamme ottaa teidät vastaan ja aloitamme käymään läpi turvallisuus- sekä ajo-ohjeita. Huomioikaa, että tämä safari ajetaan pimeällä, jolloin käytössänne on otsalamput.

Tämän jälkeen siirrymme valjakoiden luokse. Opas valitsee teille valjakot (2 henkilöä per reki,toinen ajaa,toinen istuu kyydissä). Opas lähtee itse ajamaan edeltä omalla valjakolla. (Tarvittaessa keliolosuhteiden tms. syyn vuoksi opas voi ajaa myös moottorikelkalla.)

Kun pääsemme liikkeelle, valjakon ympäröi hiljaisuus, vain jalasten rahina lumella, kun reki liukuu pimeyden halki. Kannattaa tähyillä myös taivaalle, jos onni suosii, voimme nähdä revontulet! Puolessavälissä voimme vaihtaa kuskia.

Kun palaamme lähtöpaikalle,pääsette tutustumaan lähemmin huskeihin, rapsuttelemaan ja ottamaan kuvia.

Ilta on mukava päättää tunnelmalliselle kodalle, jossa on tarjolla nokipannukahvia, teetä, kaakaota,mehua sekä suolainen ja makea kahvileipä. Opas vastailee mielellään kysymyksiinne elämäntavasta huskyjen kanssa.

Tämä on elämys vertaansa vailla!