Siirry sisältöön
Lagoon 440 katamaraanipurjehdus Helsinki
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Lagoon-katamaraani soveltuu hyvin vaativaankin makuun ja tarjoaa osallistujille unohtumattomia luksuselämyksiä Helsingin lähisaaristossa. Veneessä on ylelliset tilat johtoryhmän ja tiimien kick offeihin, asiakastilaisuuksiin tai henkilökunnan incentive tilaisuuksiin. Vene soveltuu hyvin myös merkkipäivien ja saavutettujen tavoitteiden juhlistamiseen kuplivan juoman kera merellisessä Helsingissä.

Katamaraanin kulku on vakaata ja tasaista, eikä osallistujien tarvitse olla huolissaan veneen keinumisesta tai merisairaudesta. Vene on myös hyvin katettu, joten kannella voi oleskella ja ruokailla myös sateen sattuessa.

Jokainen osallistuja voi tahtotilansa mukaan osallistua veneen operointiin. Kokenut kipparimme opastaa purjeitten nostossa, veneen ohjaamisessa ja rantautumisen manöövereissä.

Purjehduksen kruunaa hyvä ruoka. Nauttikaa yhdessä runsas aamiainen, kevyitä cocktailpaloja tai runsas illallinen. Voitte varata ruokailun veneen varauksen yhteydessä tai myöhemmin valisemalla mieluisenne menun ohesta. Voitte tuoda veneeseen omat alkoholijuomat tai halutessanne voimme hankkia teille juomia toiveidenne mukaan.