Siirry sisältöön
Yksityinen purjehdus yksirunkoisella purjeveneellä, Helsinki

Helsinkiä kutsutaan Itämeren helmeksi sijaintinsa vuoksi Itämeren rannalla, yhden maailman suurimman saariston ympäröidessä sitä. Pelkästään Helsingillä on rantaviivaa 98 kilometriä ja sen edustalla 315 saarta. Yksi niistä – aivan Helsingin edustalla – on UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valittu Suomenlinna, yksi maailman suurimmista merilinnoituksista.

aQuablue vie vieraansa äänettömin purjein merelle suoraan Helsingin ydinkeskustasta. Irtiotto kaupungin hälystä tai vaihtoehto ravintola-illalle! Haluamme tarjota mahdollisuuden astua veneeseen sellaisena kuin olet! Aiempaa purjehduskokemusta ei vaadita. 

Nauti hiljaisuudesta ja raikkaasta ilmasta. Ruokailu järjestyy myös, voit valita menuvaihtoehdoistamme purjehdukseenne sopivan menun, Voit keskittyä täysin virkistymään, pitämään palaveria tai opiskelemaan purjehduksen saloja. Olet hyvissä käsissä ammattitaitoisen ja kokeneen miehistömme valvonnassa. Samalla kuulet halutessasi lisää yli 450-vuotiaan pääkaupunkimme historiasta, saaristosta ja Itämerestä.