Siirry sisältöön
Joulunaika Tuhannen Tarinan Talossa
[]
50,00 €
35,00 €
10,00 €
90,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset50,00 €
  • Lapset35,00 €
  • Lapset 0-3v10,00 €

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talo tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com 050 5303471 Y-tunnus: 2064132-3 Kauppiaan ehdot

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Kun joulun pyhät on vietetty kotioloissa taikka sukulaisissa kierrellen, lahjapaperit kierrätetty ja kinkusta ei näy enää kuin potka - silloin pieni lomanen Tuhannen Tarinan Talossa on paikallaan. Todellinen rentoutuminen voi alkaa! Tule sinäkin joulun välipäiviksi tai uuden vuoden alkajaisiksi Tuhannen Tarinan Talon maatilalomalle. Myös irtiotto joulupöhinöistä ennen pyhiä on mahdollinen - kurkkaa kalenterista sopivat ajat ja tule laskeutumaan joulun tunnelmaan rauhassa vaikka ystäviesi kesken!

Täällä teillä on mahdollista viettää rento loma luonnon keskellä. Tarjolla on paikan päällä valmistettua, lähellä tuotettua ruokaa ja saunan leppeät löylyt. Talvella lumitilanteen salliessa perinteinen hiihtolatu lähtee talon pihasta ja pulkkamäki sijaitsee talon pihapiirissä. Läheiselle laavulle pääsee nuotiotulille evästelemään.

Lomaan sisältyy majoitus, aamiainen ja päivällinen.  Lapset 4-13 vuotiaat puoleen hintaan. 0-3-vuotiaat 10 €/vrk jos nauttii talon eväitä.

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen.)

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka ja laavu omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Liukulumikenkiä, pulkkia ja liukureita, sekä pilkkionkia saa lainaksi.

Puolihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Klo 15 - 19 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen. (Jos olet tulossa klo 19 jälkeen, otathan yhteyttä!)

klo 8.30-  9.30 Aamiainen

Klo 17 - 18 Päivällinen

Lomaan sisältyy lähtöpäivänä aamiainen.

Erikseen on mahdollista varata palju 160 €/ilta, savusauna 150 €/ilta tai vaikka rekiajelua 40 €/ 1 h.