Siirry sisältöön
Luontoloma Repovesi - Valkmusa - Saimaa Geopark
60,00 €
35,00 €
10,00 €
90,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset60,00 €
  • Lapset35,00 €
  • Lapset 0-3v10,00 €

Tuoteoptiot

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talotuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com050 5303471Y-tunnus:2064132-3Kauppiaan ehdot

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Lomasi aikana sinun on mahdollista tutustua Suomen upeaan luontoon - vaikka kahteen eri kansallispuistoon sekä Saimaan Geoparkin kohteisiin. Kaikkiin näihin kohteisiin on Tuhannen Tarinan Talosta noin tunnin ajomatka. Myös useampi kaupunkikohde on sopivan päivämatkan päässä - voit yhdistää näistä mieleisesi loman.

Retkeily on mahdollista ympäri vuoden. Kansallispuistoihin tutustuminen onnistuu omatoimisesti, mutta jos kaipaat opastusta, välinevuokrausta ja vähän syvempää paikallistuntemusta, vinkkaamme tässä sinulle upeat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme näissä kohteissa. Voit ottaa heihin suoraan yhteyttä opastus- sekä välinevuokrausasioissa.

Retkeilypäivien päätteeksi pääset nauttimaan maukasta paikallista ruokaa, saunan lämpimiin löylyihin sekä nukkumaan makeasti yli satavuotiaan hirsitalon suojissa.

Ota siis tukikohdaksesi Tuhannen Tarinan Talo ja kierrä kaakon mielenkiintoisimmat kohteet!

Talon pihapiirissä on kesäaikaan kotiläimiä, 6-väyläinen frisbee golf-rata, pieni pelikenttä, trampoliinit sekä padel-kenttä. Lähimmälle järvelle pääsee uimaan. Meiltä voi vuokrata kanootteja Väliväylällä tai Hujajärvellä melomiseen tai varata myös ratsastusta ja hevoskärriajelua loman ohjelmaksi. Talvella perinteinen hiihtolatu lähtee talon pihasta ja pulkkamäki sijaitsee talon pihapiirissä. Läheiselle laavulle pääsee nuotiotulille evästelemään.

Lomaan sisältyy majoitus, aamiainen ja päivällinen.  Lapset 4-13 vuotiaat puoleen hintaan. 0-3-vuotiaat 10 €/vrk jos nauttii talon eväitä.

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen.)

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka ja laavu omien eväiden laittoa varten.

Puolihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

ESIMERKKIOHJELMA LOMALLESI

Päivä 1

Saapuminen Tuhannen Tarinan Taloon klo 15 alkaen

Tutustuminen talon pihapiiriin, lähimetsiin ja kotieläimiin

Päivällinen klo 17-18

Sauna

Päivä 2

Aamiainen klo 8.30-9.30

Retki Repoveden kansallispuistoon

Lisätietoja Repovedestä:

Repoveden kansallispuisto - Luontoon.fi

Repovedellä välinevuokraus- ja opaspalveluissa sinua palvelee

Seikkailuviikarit Kari Niemi taikka Saimaan Palju

Päivällinen klo 17-18

sauna

Päivä 3

Aamiainen klo 8.30-9.30

Päivä Kannuskosken maisemissa. Kesäaikaan mahdollista harrastaa melontaa, patikointia kylän luontopoluilla, ratsastusta tai viettää aikaa talon pihapiirissä eläimiä rapsutellen, padelia pelaillen tai ihan vaan huilaten ja kirjaa lukien. Iso valikoima kirjoja löytyy päätalon sekä Liiterin kirjahyllyistä vapaasti lainattavissa. Talvella voit hiihtää metsäladuilla, pilkkiä Hujajärvellä tai laskea vaikka pulkkamäessä!

Tietoa Kannuskosken kylän aktiviteeteista ja retkeilyreiteistä

Päivällinen klo 17-18

Sauna

Päivä 4

Aamiainen klo 8.30-9.30

Retki Valkmusan kansallispuistoon taikka Haminan ja Kotkan kaupunkinähtävyyksiin. Kotkassa suosittelemme Merikeskus Wellamoa, Langinkosken Keisarilista kalastusmajaa, Maretariumia ja Kotkan upeita puistokohteita. Matkan varrella Haminassa kannattaa käydä kuvaamassa itsensä Suomen korkeimman lipun alla ja tutustua vanhaan keskustaan.

Valkmusan kansallispuistossa opaspalveluja ympäri vuoden tarjoaa Retkipiste Simo Peri

Päivä 5
Aamiainen klo 8.30-9.30

Rentoutumispäivä Tuhannen Tarinan Talossa taikka kesäaikaan vierailu Presidentti Svinhufvudin kotimuseossa Kotkaniemessä tai Verlan tehdasmuseossa ja talvella pääsee laskettelemaan Kouvolassa sijaitsevaan Mielakan rinnekeskukseen.

klo 17-18 päivällinen

sauna

Päivä 6

Aamiainen klo 8.30-9.30

Retki Lappeenrannan seudulle ja Saimaa Geoparkin kohteisiin

"Saimaa on itäisen Suomen aarre, joka tunnetaan kauniista maisemistaan, eläväisistä kaupungeistaan sekä idyllisistä kirkonkylistään. Saimaa UNESCO Global Geopark kokoaa yhteen Saimaan upeat luontokohteet, ihastuttavat retkeilyreitit sekä historialliset kulttuurikohteet, jotka luontomatkailijan kannattaa ehdottomasti kokea vieraillessaan Saimaalla. Henkeäsalpaavien kohteiden ja ainutlaatuisten maisemien kautta Saimaa Geoparkin kertoma tarina Saimaan synnystä avautuu aivan uudella tavalla."

Lähimmät Saimaa Geoparkin kohteet siaitsevat Savitaipaleella

Oppaasi ja välinevuokrausta esim. e-fatbiket alueella hoitaa Saimaan palju

Tietoa saimaan geoparkin kohteista

klo 17-18 Päivällinen

sauna

Päivä 7

Aamiainen klo 8.30-9.30

Huoneiden luovutus klo 12 mennessä